Zondag (Tweede weekend)
Door: wielwijshoff
Blijf op de hoogte en volg Wiel
11 Juli 2010 | Nieuw Caledonië, Koné
A12 blijkt afgesloten te zijn ivm omgewaaide bomen. Carla maakt zich zorgen over de terug reis op Zondag naar huis. Tevens verteld ze dat de mevrouw bij Stienstra haar netjes en correct heeft geholpen. Nu nog het koopcontract getekent opsturen volgende wek. Ik zelf heb nog met Edwin (mjn collega) gesproken, hij wist te vertellen dat er twee opdrachten binnen komen (UK en AUS) maar dat deze remote vanuit Nederland kunnen worden uitgevoerd. Dus kan ik eventueel mijn vakantie opsplitsen aansluitend aan mijn terug komst in Nederland. 1 Weekje Porlzza en 2 weken doorchuiben naar September om de Badkamer en Toiet te installeren.
16:00uur Lekker een uurtje in de zon gez(w)eten met een boek. Daarna nog ff wat extra flessen water gehaald in het winkeltje. Tis lekker weer hier, het waait wel wat harder dan normaal maar dat maakt het ook weer aangenaam. Zometeen ff uurtje op bed en daarna eten.
21:00uur Alle dagen dat ik hier rond liep had ik het idee dat ik de enige Nederlander was. Ik ging vandaag naar de kantine en nam wat rijst en vlees. Spotte Xavier, tegenover hem was nog plaats. Ik ging zitten en naast me zat een oudere man. Uiteindelijk zei hij, I think i'm the only dutch gay on the base camp". "Hahaha Nee hoor" zei ik. Bleek een contruction manager te zijn die in afwzchting van zijn visum een maand in NC verblijft. Daarna terug moet naar NL voor 2 weken om zijn visum op te halen. En daarna pas terug mag. Blijkt dat om in NC te mogen werken voor langer dan een maand je moet kunnen aantonen dat je geen crimineel verleden hebt. En wel een vrklaring van elk land waar je de afgelopen jaren hebt gewerkt. Bleek bij Rene te bestaan uit Vietnam, Australie, Canada en Zuid Afrike. Dus een wereld burger. Ik zit nu nog wat te googlen om de namen van het fruit en bloemen te zoeken waar ik gisteren fotos van heb gemaakt. Zometeen slapen en morgenvroeg natuurlijk vroeg eruit om Nederland-Spanje te kijken. Hopelijk heeft de Octopus het mis!!!.
11 Juli 2010 - 10:39
Tonia:
heeeeeeeeey neefje ...mooie foto's hier is het flink zweten ..het is nu hier 12.31 temperatuur op dit moment 28 graden ..langzaam oplopend naar 32graden maar omdat het flink geregend heeft gisteravond voelt het aan als 40 graden pffff door het vocht ..heb je meisje vanmorgen op de trein gezet ..zou normale reistijden zijn ..je hebt de helft er nu opzitten dus je kunt nu aftellen voor de thuis reis ...het is geen snoepreisje zo te zien ..het is echt back to basic ..op de foto's te zien ..maar je bent er wel weer een ervaring rijker door ...en nu zie je pas hoe verwent dat wij zijn ..kraan opdraaien je hebt drinkwater, waterkoker aan zetten en je kunt je een kopkoffie maken ..dat zijn toch van die essentielle dingen die je daar mist ...maar goed genoeg weer getikt..mijn vingers worden een beetje moet van over het toetsenbord zwerven... fijne avond nog voor jou en geniet maar van de wedstrijd vannacht ...doeeeeeeeeeeeeei