10e Werkdag
Door: wielwijshoff
Blijf op de hoogte en volg Wiel
09 Juli 2010 | Nieuw Caledonië, Koné
Morgenvroeg staat in de planning om naar de andere kant van het eiland te gaan. Zwembroek mee en lekker genieten.
17:50uur Net aangekomen in mn kamer/portascabine. De zonsondergang was geweldig dus maar ff een foto gemaakt. Vandaag weer een normale dag geweest. Zometeen ff een dutje doen en dan naar de kantine. Hopelijk is er vanavond ook wat te doen. Gisteren waren er een aantal inboorlingen die lekker te keer gingen met de karaoke avond. :)
21:00uur Soms lijkt het wel dat de ontwikkel afdeling mijn gemelde problemen niet serieus neemt. Wordt hier zeer verdrietig van. Je werkt meer dan hoeft. Meldt alles om een zo goed prodict af te kunnen leveren en je wordt dan met een kluitje in het riet gestuurd.
Als je dan even overlegt met een andere collega die meld hetzelfde en stuurt mij een mail en uiteindelijk wordt er dan wel actie ondernomen. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
09 Juli 2010 - 11:06
Monique:
Kop op, je weet toch, gewoon met de vuist op tafel slaan, en "alles komt goed, schatje!"
hihih en anders laat ze maar eens een limbo poepie ruiken. Gebruikt je temperament.!