Siteseeing Sidney
Door: wielwijshoff
Blijf op de hoogte en volg Wiel
26 Juni 2010 | Australië, Sydney
Er is geen gratis internet beschikbaar in het hotel (11dollar voor 4 uur) dus maar ff wachten met hyves en mail!!.
Na het ontbijt even in de kamer de kaart van Sydney gehaald en daarna bij de concierge gevraagd hoe ik het beste naar het Opera gebouw kan komen. Wat blijkt, het is maar 15 minuten lopen van het Grace Hotel op Yorkstreet!.
Onder weg loop ik langs de apple store, 3 verdiepingen met alle apple gadgets. Kon het niet laten om de iPad te testen hahaha. Na een uurtje freubelen had ik het wel gezien en ondertussen lekker mn mail kunnen doen want ze hebben daar wel gratis WiFi :). De iPad is trouwens 300 euro goedkoper dan in Nederland.
Daarna de wandeling gemaakt naar het opera gebouw, de brug en The Rocks. Was leuk om het een keer gezien te hebben maar om nou te zeggen in ge er speciaal voor naar Sydney??.
Na het rondlopen in Sidney kwam ik in de buurt van het hotel bij McDonalds terecht. Daar maar een Wrap menu genomen met een Chocolade Milkshake. Ook Mac heeft gratis WiFi, dus maar even skypen met Carla. Ze lag nog in bed. Ik was vergeten dat er 9 uur tijdsverschil is met Australie. Meteen mn mail nog even beantwoord.
Terug in het hotel had ik me voorgenomen om een dutje te doen en dan ff een biertje te drinken in de kroeg naast het hotel. Alleen dat is er niet meer van gekoemn want toen ik om 21:00 uur wakker werd was ik een beetje geradbraakt van te weinig slaap van de afgelopen dagen.
Dus maar lekker koffie gezet en WK nieuws gekeken.