1ste werkdag
Door: wielwijshoff
Blijf op de hoogte en volg Wiel
28 Juni 2010 | Nieuw Caledonië, Koné
Even douchen en Carla bellen voordat mijn collega Xavier mij komt halen om 6:50uur voor het ontbijt.
Met het busje naar de poort want daar liggen de kantoor portas cabines.
Wat betreft het busje. Hier op de site rijden ongeveer 15 bussen en busjes, de hele dag tussen verschillende plekken. Je hoeft nooit langer te wachten dan 10 minuten om een busje te nemen naar je plek van bestemming.
De hele dag geprobeerd me te verdiepen in het werk van mn collega. Maar om 15:00uur kwam de man met de hamer. Ik kreeg het behoorlijk moeilijk. Moe gapen en pijn in mn nek. Toch volgehouden tot het eind v an de dag. Meteen om 18:30uur gaan eten in de kantine en de geleend netwerk kabel terug gebracht naar het postkantoor.
Ik wilde gaan sporten maar heb besloten effe rustig aan te doen. In mijn kamer mog wat lopende zaken afhandelen en Hans Anders bellen om de nieuwe bril o pte sturen naar
Wiel Wijshoff, Room W74
Nu ga ik lekker slapen:
Welterusten
28 Juni 2010 - 15:39
Tonia:
ja flinke jet lage te pakken ..zal nog wel een tijdje duren voor je gewendt bent
groetjes tonia -
30 Juni 2010 - 09:45
Monique:
Hey wiel, en hoe lang denk je dat je bril er over doet om bij jouw aan te komen? hihih. ben benieuwd óf ie wel aankomt. Jij durft!
Nog steeds last van Jetlag? Sterkte.
Groetjes van Monique.