Afscheid

Door: Wiel Wijshoff

Blijf op de hoogte en volg Wiel

23 Juni 2013 | Nederland, Hoensbroek

Vandaag zijn we een rondje gouda-zoetermeer gaan doen om afsched te nemen van vrienden en familie. Helaas hebben we niet iedereen kunnen bezoeken. Smorgens vroeg om half negen zijn we richting Gouda vertrokken om een bezoekje af te leggen bij Jolanda en Harry. Hier hebben we gezellig koffie met appelflappen genuttigd en meteen het schitterende fotoalbum van hun trouwdag bekeken.
Om 1 uur hebben we nog een bliksem bezoek gebracht aan Maurice en Silvia in Benthuizen. Hier nopg wat nieuwtjes uitgewisseld om vervolgens snel een bezoekje te brengen aan mijn huurder iin zoetermeer. Tijdens mijn bezoek heeft Carla even koffie gedronken bij mijn lieve buurmeisje Linda.
Om 3 uur werden we verwacht bij moeders (Nel) in Zoetermeer. Ondanks dat we de eerste waren druppelde de hele familie binnen. Heerlijke snacks en gebakjes werder genuttigd. We hebben tevens een fotoshoot sessie gehouden buiten bij de watertoren.
Uiteindelijk met zn allen heerlijk chinees gegeten om vervolgens om 10 uur savonds weer richting Limburg te rijden.
Ondanks alle voorbereidingen waren we wel nog wat zaken vergeten, zoals de voeding van de TV voor Robin en de trouwjurk om bij Renata op te hangen :).

Al met al een geslaagde dag, allemaal dank hiervoor!.

• 24 Juni 2013 - 10:17

Tonia :

fijn dat jullie er nog een "familiedag" voor de zijde van carla er aan hebben kunnen plakken ...dit zijn momenten die je mee neemt en waar je weer kracht uit kunt putten als het aan de andere kant van oceaan even niet mee zit ......

• 26 Juni 2013 - 20:29

Annelies SMEETS :

Hallo Wiel en Carla heel veel succes gewenst en een goede gezongheid,je nicht uit Maastricht,groetjes Annelies

• 26 Juni 2013 - 20:37

Wiel Smeets:

Succes en veel geluk

• 01 Juli 2013 - 23:29

N.v.Oosten-v.Lunteren:

Fijn om jullie reisverslag te kunnen lezen. Ik denk heel veel aan jullie en kijk al uit naar het eind van het jaar!!! Liefs Mam en dikke XXX